Saturday, 16 March 2013

dish party

Assalamualaikum

Menghilangkan diri? takde..sengaja menyibukkan diri .Lari daripada perasaan rindu malaysia.Lari daripada kesedihan pemergian arwah nenek.Feeling tu masih ada,cuma sekarang sedang stabil dan tak banyak mempengaruhi rutin harian.

Semalam petang saya pergi dish party.mungkin kali pertama dan terakhir join event budak arab.Sebelum ni tak pernah pergi.Sebab tak nak begelek dan tepuk2 tangan ke atas(budaya tarian gelek arab).Kami enjoy sesama kami.tangkap gambar.Nak begelek berdosa,teknik pun tak pro. terima kasih sahajalah.

cekodok tak laku semalam.Dah agak mesti dorg pikir pebenda ni bulat-bulat hitam hitam.Takpela..asalkan goreng dengan ikhlas.Ada kawan2 yang masak benda lain,arab tak suka pedas.takkan nak ganti sos tomato dengan cili kering jadi ayam masak merah? idea takde,malas,duit tak banyak.pisang ada.blend dengan tepung jadi cekodok.makan ke tak.itu bukan soal.adat tetamu membawa buah tangan .walaupun cekodok yang hitam-hitam dan leper-leper.

penat ye dengar cerita cekodok.layan gambar....






I might look thin in the last pictures.tak sabar nak jadi kurus betul2.itu nanti kita cerita lain.bye~