Tuesday, 28 May 2013

I support you 200 %

Assalamualaikum..

I'm taking a short break from memorizing all the medicinal chemistry subject for tomorrow.

alright..forget about the intro.I would like to congratulate my second brother for being able to enter university  this week. wohoooo!! a big applause to you yap!<3 p="">
Though i know you really want the architecture course so much.But you were still be able to endure and accept what best for you.Allah knows best.You keep telling that on your twitter and facebook.I honestly feel envy of you brother.

1.Because you always learn from my mistakes.

2.You always had a great opportunities to every place that you go.You got a lot of friends.You were easily blend with peoples.And peoples love you.

3.You had never be a burden to our family.You did all things by yourself .Your vision in life was like go with the flow.but,it was a good flow indeed. inshaAllah...you'll had a brighter future.berkat doa semua orang.

4.You really had the soft heart for a man.I remembered that you are the only brother who will cry with me in a difficult situation.and you watch my favorite reality show with me.You was a great company for the last winter holiday.Though you had a part time work.kerja macam buruh. Tapi masih layan kakak kemas rumah dan tengok cerita sampai malam-malam.

Though there were nobody except ayah ,who will send you to your university.I send my heart here from Egypt to you.May you always be a great and hardworking young man.I will always keep my eyes on you brother.I will miss you this summer and the upcoming ramadhan.


welcome to the university life.I wish you all the best.
SARANGHAEYOO <3 p="">




Wednesday, 1 May 2013

balteem pharmily outing

Assalamualaikum bloggers!

Harap anda sihat..sebab internet line ni semakin hari semakin teruk.Event ni dah seminggu berlalu.Nak cerita pun macam kurang feel.heheh.Apepun.Esok dah mula cuti easter day seminngu campur rabu,khamis,jumaat dah sepoloh hari.sebelum line internet mati, saya nak cerita pasal family outing kami haritu.^^

Kami bertolak pagi pukul 5.30am.Btw,saya telah ditugaskan buat breakfast.sandwich telur dan satu lagi saya buat breakfast yang umi suka buat kat rumah.daging ayam+hotdog+carrot..simmer with onion and seasoning...and wallah.alhamdulillah tade sape2 yang sakit perut atau termuntah dalam bas makan breakfast yang saya buat.oh dan extra banana cake.Taktau la macammana cake tu boleh jadi super soft.ke ataupun memang semua orang tengah lapar time tu....kami naik coaster dan sampai ke balteem dalam pukul 8 pagi.

OMG!! it's beach time everybody! taktau la semenjak dua menjak ni taste ni dah menua mengidam nak jalan-jalan dekat pantai..tengok ombak rindu?(eh tu acam nama filem?)

Aktiviti kami adalah pengisian daripada k.farhana..(tentang politik pun ade) dan naeem tentang perjalanan umrah(time ni mengantuknya mashaAllah sebab baru lepas makan).Games terbahagi dua fizikal dan mental.dan bbq ayam(ni budak lelaki yang buat,kiteorg kipas2 asap bila ayam nak dekat masak je.hahahaha)
dan last sekali tukar-tukar hadiah.

Di kesempatan ini nak ucapkan terima kasih sekali lagi kepada ajk yang telah bertungkus lumus.orang kuat ketua batch luqman dan program planner muna .kepada orang yang sponsor coaster pergi balik,sponsor makanan,sponsor air 3 karton,dan kepada semua yang sanggup datang walaupun kita semua buzy dan sangat penat sebab sekarang kelas pack yang amat dari pagi ke lewat petang.

teaser

20 + 2=22



beach painting for my bro...yun at france.

nadia ... goreng gitar sementara budak laki takde..

budak lelaki alim dan warak..keh2

my junior doing their gwiyomi pose..#trending

guitar buddies..me and nadia

weirdo pose..4th year buddies

hadiah tukar-tukar hadiah..jam dinding angry bird:D 1000X like