Posts

Showing posts from February, 2014

Trip ke Alexandria

Image
Cuti aku lama.Mula-mula takde.Lepastu attachment kena tunda seminggu untuk group 4 saja.Lepas buat hospital attachment seminggu,tunda lagi dan ada dua minggu cuti,lepas tu dua hari sebelum nak mula semester baru dapat lagi dua minggu cuti.Benda ni kat Igip je boleh jadi.Impossibru negara lain boleh buat.

Jadi,dalam banyak-banyak hari cuti tu.ade dua hari aku ikut trip ke alexandria.Silakan gelak untuk senior macam aku ni.Sebab Alexandria tu 3 jam je dari mansoura.Aku selalu pergi pun sebab nak teman kawan shopping dekat carefour dan balik mansoura balik.nak dijadikan cerita.Aku pun pegi mengikut rombongan.Rombongan weh tak tipu sebab dua bas.kalau dekat sini panggil coaster atau standard bas mini malaysia.
Tempat pertama rombongan ni menuju ke library alexandria.Perpustakaan dia sangatlah besar,mewah dan cantik.Kalau aku duduk sini rasa nak pergi tiap-tiap hari kalau ade orang sudi bayar tambang teksi.kihkih


Kedua,pergi kubu salahuddin.Kubu salahuddin ni ade banyak.Ade salah satunya …